Αποποίηση ευθυνών

  • Καταλαβαίνω ότι δεν παρέχει ιατρική διάγνωση . Εάν υποψιάζομαι ότι χρειάζομαι περαιτέρω ιατρική παρέμβαση, κατανοώ ότι πρέπει να συμβουλευτώ τον γιατρό μου. Καταλαβαίνω ότι με αυτόν τον τρόπο ΔΕΝ γίνομαι γιατρός πρωτοβάθμιας φροντίδας μου.

-Κατανοώ ότι είμαι εδώ για να μάθω για τη φυσική υγεία και τις καλύτερες πρακτικές τρόπου ζωής και θα μου προσφερθούν πληροφορίες σχετικά με τα συμπληρώματα διατροφής και τα βότανα ως οδηγός για τη γενική υγεία.

-Κατανοώ ότι θα πρέπει να συνεχίσω να επισκέπτομαι οποιονδήποτε ιατρό είμαι υπό την επίβλεψή μου αυτή τη στιγμή και ότι οποιαδήποτε συνταγογραφούμενα φάρμακα δεν πρέπει να τροποποιούνται χωρίς προηγουμένως να συμβουλευτώ τον γιατρό που το συνέστησε.

-Κατανοώ πλήρως ότι αυτοί που με συμβουλεύουν δεν είναι γιατροί, ιατροί, αδειούχοι διατροφολόγοι ή εξουσιοδοτημένοι φυσιοθεραπευτές. Δεν είμαι εδώ για ιατρικούς διαγνωστικούς σκοπούς ή θεραπευτικές διαδικασίες.

-Μπορεί να συζητηθούν πληροφορίες σχετικά με τις παραδοσιακές χρήσεις των συμπληρωμάτων που μπορεί να δημιουργήσουν μια υγιή ισορροπία στον οργανισμό. Αυτό δεν προορίζεται να ερμηνευθεί ως υποκατάστατο της θεραπείας ενός εξουσιοδοτημένου γιατρού. Τίποτα που ειπώθηκε, έγινε, δακτυλογραφήθηκε, εκτυπώθηκε ή αναπαραχθεί από εμάς δεν προορίζεται για τη διάγνωση, τη συνταγογράφηση, τη θεραπεία ή τη θέση ενός εξουσιοδοτημένου ιατρού.

-Στόχος είναι να παρέχουμε εκπαιδευτικές πληροφορίες με σκοπό να σας βοηθήσουμε με αλλαγές στον τρόπο ζωής που είναι απαραίτητες για να ανακτήσετε και να διατηρήσετε ένα περιβάλλον που απαιτείται για την παραγωγή ενός υγιούς σώματος.

-Δεν είμαι σε αυτήν την επίσκεψη ή σε οποιαδήποτε επόμενη επίσκεψη, ενεργώντας ως πράκτορας των ομοσπονδιακών, πολιτειακών, χωρών, τοπικών αρχών επιβολής του νόμου ή ειδησεογραφικών μέσων σε αποστολή παγίδευσης ή έρευνας.

Καλάθι αγορών
×
Μετάβαση στο περιεχόμενο